menu

21 september 2022 06:00

Ontdek de All Season Favourites

Nieuw: jurken en jumpsuits waar je in de nazomer en herfst op elk feestje kunt verschijnen. Ze zijn ook nog eens perfect voor op de werkvloer. Je ontdekt ze hier!

 

Met verse herinneringen aan je summer break in je achterhoofd en een zwoele glow op je wangen, ben je waarschijnlijk alweer aan het werk gegaan. Klaar om je nieuwe ambities waar te maken. Niet alleen je working life komt weer op gang, ook de weekenden zijn gevuld met borrels en barbecues (als het weer het toelaat). Flaneer, deel je mooiste vakantieverhalen en proost op het goede leven. 

De All Season Favourites zijn perfect voor de herfst. Het zijn jurken en jumpsuits die je het hele seizoen naar elke gelegenheid kunt dragen, zowel zakelijk als privé. Kies voor de opvallende blauw-roze print of ga voor een tijdloze combi van zwart en wit. Ontdek nu deze nieuwe collectie!

 

Ready for anything

Met een jurk of jumpsuit ben je direct klaar om de deur uit te gaan en de show te stelen. Wij houden van makkelijke items waar je altijd op terug kunt vallen. Daarom hebben we een blog geschreven met tips om moeiteloos een mooie outfit samen te stellen

 

BEKIJK HET LOOKBOOK
SHOP ALL SEASON FAVOURITES 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Collectie story: Country Chic
Ontdek nu onze nieuwste Country Chic collectie en laat je inspireren!
Lees artikel
trend
Waarom elke vrouw een power su...
Deze trend kun je echt niet overslaan! Lees dus snel verder.
Lees artikel
fashion
Pinstripe blazer dress by Bo W...
SA x Bo Wilkes | Dit is de ultieme jurk
Lees artikel