Menu

22 augustus 2019 12:52

Berlin it is!


De volgende halte en tevens inspiratiebron voor de collectie is Berlijn. Met haar indrukwekkende geschiedenis, multiculturele inwoners en de zeer diverse seizoenen is het de uitgelezen bron van inspiratie voor de Berlin it is collectie!

Dat Anneloes dankbaar gebruik heeft gemaakt van Berlijn haar geschiedenis kun je wel zien aan de prints. Met de tunieken, tops, broeken en jurken in de cirkel en geo print waan je jezelf eventjes helemaal in de 70's. De diverse uni's in een van Anneloes haar favoriete 70's kleuren; emerald, en daarnaast kleuren als mokka, koffie en oranje is het een warme & kleurrijke collectie! Uiteraard mag ook hier de leo print niet ontbreken. De stoere Motor trousers past als eye-catcher helemaal bij het stoere en ruige karakter van de stad! 

 

/stories/berlin-it-is.html/tekst2.jpg

Omdat de kleuren in de diverse prints bijna in alle uni's terugkomt is het een uitgelezen collectie om te mixen en te matchen. Een elegante emerald Emmy satin blouse misstaat absoluut niet bij bijvoorbeeld de Donna plisse skirt of Mallorca geo trousers. 

 De Berlin it is collectie heeft een stoer & vintage karakter met een moderne en hedendaags hippe twist!

Klaar om te shoppen?

De collectie shop je hier

fashion trend spring collection Summer in the spotlight travel behind the scenes hotspot media autumn care winter power woman team 

Misschien vind je dit ook interessant

team
Meet Linda
Hét aanspreekpunt voor onze local heroes van Midden-Nederland.
Lees artikel
power woman
Studio Anneloes power woman
Meet de bevlogen en reislustige Mieke.
Lees artikel
in the spotlight
In the spotlight: de Groene Lantaarn
Studio Anneloes store Genemuiden in the spotlight.
Lees artikel