menu

06 juli 2022 06:00

Collectie: Be a Goddess

Luchtige stoffen, vrouwelijke silhouetten en een elegant kleurenpalet. Ontdek nu de nieuwe collectie: Be a Goddes.

 

 

Wanneer je ongefilterd jezelf bent, straal je kracht, liefde en innerlijke rust uit. De een heeft het als ze danst, de ander als ze een belangrijke presentatie geeft en weer een ander als ze in een statement outfit voor de spiegel staat. Geloof ons: in elke vrouw schuilt een godin.

Wij willen dat vrouwen dit goddelijke gevoel met onze kleding kunnen benadrukken. Dat ze in hun kracht staan en dat ze weten dat ze er mogen zijn. Het gevoel moet vanuit jezelf komen, maar een power outfit kan natuurlijk helpen. Niets is mooier dan een vrouw die zich comfortabel en goed voelt. Daarom zeggen wij: be a woman to watch, be a goddess!

 

In de collectie

Griekse godinnen waren onze inspiratie voor deze collectie en dat zie je aan de vrouwelijke prints. De basistinten black en dark sahara komen samen met modekleuren mango, cobalt en mustard. Ook aan luchtige stoffen is geen gebrek, want we hebben gewerkt met crêpe, chiffon en linnen.

 

BEKIJK HET LOOKBOOK

SHOP DE COLLECTIE

/stories/collectie-be-a-goddess.html/image2.jpg

Onze tempel

Bij een godin hoort een tempel en dat is voor ons het nieuwe pand. Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots wij zijn dat we sinds kort volledig vanuit ons eigen gebouw opereren. Elke ruimte ademt het gevoel van Studio Anneloes. De entree, de showroom, de kantine, het magazijn, de fotostudio, de toiletten; alles is tot in de puntjes uitgedacht en gestyled. We kunnen hier echt laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Daarom was het pand de perfecte shoot locatie voor onze Be a Goddess collectie. Benieuwd? Kijk dan de drone tour door het pand.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

collection
Collectie story: Country Chic
Ontdek nu onze nieuwste Country Chic collectie en laat je inspireren!
Lees artikel
trend
Waarom elke vrouw een power su...
Deze trend kun je echt niet overslaan! Lees dus snel verder.
Lees artikel
fashion
Pinstripe blazer dress by Bo W...
SA x Bo Wilkes | Dit is de ultieme jurk
Lees artikel