menu

STIJLVOLLE

BEDRIJFSKLEDING

MET HET ULTIEME

DRAAGCOMFORT

VAN TRAVEL KWALITEIT!

Stijlvol en comfortabel: dat vinden wij en onze klanten belangrijk. En deze woorden beschrijven de vrouwen die onze kleding dragen. Vrouwen met een druk leven en die er goed uit willen zien. Studio Anneloes geeft hen precies dat: comfortabele mode. Gemakkelijk om te combineren en eenvoudig om mooi te houden. En als zij onze kleding dragen… dan voelen zij zich zelfverzekerd. Dat is precies waarom wij er zijn. Kleding maken die fantastisch zit, past en voelt: dát is waar wij voor staan.

BREATHABLE

Onze Travel Kwaliteit uit de beste fabriek van Italië is een ademende stof waardoor je niet gaat transpireren en ongestoord kunt werken.

SUSTAINABLE

Travel Kwaliteit blijft heel lang mooi en veroorzaakt in de gebruiksfase minder milieuschade omdat je het niet vaak hoeft te wassen, nooit in de droger hoeft te doen en minimaal te strijken. Dat bespaart een hoop energie!

QUICK DRY

Door de unieke stofsamenstelling is het supersnel droog. Even uithangen en je kunt het meteen weer aan. Ook handig als je onderweg naar werk verrast wordt door een regenbui...

DISCOVER

SA @WORK


Wij werken met vaste kleuren en prints die je gemakkelijk kunt combineren én die je altijd bij kunt bestellen. Alle items zijn verkrijgbaar in donkerblauw en zwart. De collectie is aangevuld met blouses in de kleuren rood, kobalt en wit én we bieden drie prints aan: cravat, dot en stripe. Wederverkopers kunnen je meer vertellen over de mogelijkheden voor druk- en borduurwerk van het bedrijfslogo. De maten lopen van XXS t/m 3XL.

STIJLVOLLE

BEDRIJFSKLEDING


De items zijn gemaakt van de Premium Travel Quality, een comfortabele stof met de ideale eigenschappen voor bedrijfskleding. Travelstof is zeer duurzaam in de gebruiksfase en hoeft weinig gewassen, gedroogd en gestreken te worden. Het heeft een fijne stretch en voelt daardoor super comfortabel aan. Heerlijk voor een volle werkdag.

> DOWNLOAD DE BROCHURE >

WEDERVERKOPERS


Heb jij een eigen zaak en ben je voor jouw team op zoek naar representatieve én comfortabele bedrijfskleding? Dan helpen onze resellers je graag verder! Vraag hen naar de voorwaarden betreffende de minimale orderwaarde, verzendkosten, enzovoorts. Bekijk hieronder de collectie en neem contact op met een van onze wederverkopers. Je vindt hen in de store locator.

STUDIO ANNELOES @WORK COLLECTIE

#ItemAddedMsg

wishlist item added

:

NaN EUR

Vind een

winkel bij jou

in de buurt

STUDIO

ANNELOES

@WORK

MEER INFORMATIE?