Hide menu

08 September 2021 06:00

Chic in the city

Vacation season is over en we gaan er weer lekker tegenaan. Dat doen we natuurlijk wel in stijl. Ontdek de nieuwe collectie part #11 Chic in the city. Een collectie vol looks waarin jij je als herboren zult voelen. Let’s do this! 


 

Time to take control! Het einde van de zomer is in zicht en dat betekent één ding in fashion land: nieuwe start. Maak een statement met de krachtige looks uit part #11 Chic in the city. De collectie is urban inspired. Wat je kunt verwachten? Veel blazers die in combinatie met een stijlvolle broek de ideale business look vormen. Blouses, gilets en office-proof jurken.  Met grafische prints, power mouwen en business suits creëer je outfits à la Carrie Bradshaw. 

Looks like Carrie
De collectie bestaat uit een mix van jaw dropping blauwtinten. Zo mooi! Ice Blue, Petrol, Dusty Mint, Indigo en Dark Blue zijn de kleuren waar je niet omheen kunt dit najaar. Je kunt de collectie dus mooi stylen met de donkerblauwe items uit de Basics by Studio Anneloes. Deze tinten komen terug in uni’s en prints. Onder andere florals, ruiten en grafische prints tillen Chic in the city naar een hoger niveau. Combineer verschillende materialen met elkaar voor een extra interessante look. In de collectie komt onder andere denim, faux leather en knit terug. Ook zijn er verschillende travel kwaliteiten aan de collectie toegevoegd, waaronder bonded. Met de looks uit Chic in the City kom je net zo goed voor de dag als fashion icon Carrie Bradshaw. 

 

BEKIJK HET LOOKBOOK

SHOP CHIC IN THE CITY

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

fashion
Trend: workwear
Office outfits zijn trending, ook buiten werktijd om. Lees snel welke items je hiervoor nodig hebt en hoe je ze stylet!
Lees artikel
fashion
6x styling lessen van Carrie B...
Tule, knielaarzen en statement accessoires; lees de blog en laat je inspireren door de looks van Carrie Bradshaw!
Lees artikel
fashion
Organic jeans by Studio Annelo...
Een goede jeans is de ultieme musthave. Lees hier alles over onze Organic Jeans kwaliteit, inclusief styling tips!
Lees artikel