Hide menu

17 November 2021 06:00

Antraciet Basics by Studio Anneloes

Na het overweldigende succes van basiskleur green (still going strong) presenteert Studio Anneloes een nieuwe basiskleur: antraciet!


 

Antraciet is niet zomaar een kleur, het is een Studio Anneloes shade of grey! Er zit veel diepte in deze tint en hij is compleet anders dan het vroegere kleur dark grey. Antraciet heeft het zakelijke karakter van zwart en de pinstripe, maar er zit ook een blauwe ondertoon in. Daarom is de kleur perfect voor casual fashion moments. De tint maakt een kleurencombi net wat zachter en vrouwelijker, maar blijft sophisticated.

 

Basiscollectie

Ken je de Studio Anneloes Methode al? Zo niet, dan leggen we het graag even uit. We hebben een basiscollectie met een aantal vaste kleuren, waaronder black en dark blue en nu natuurlijk ook antraciet. Deze tinten komen terug in onze fashion collecties. Bijvoorbeeld in dessins in combinatie met andere tinten of als effen items. Soms variëren we ook met materialen. De kleur antraciet komt in toekomstige fashion collecties veelvuldig terug, dus scoor nu alvast jouw favoriete basics!


Je ne sais quoi
De Travel tee en de Flair bonded trousers zijn lekker casual. Combineer deze stoere basics met gympen en steek je handen nonchalant in de zakken. Eventueel kun je voor de je-ne-sais-quoi look ook kiezen voor een oversized blazer. Bestel de Clean blazer een of twee maten groter dan je normaal zou doen en hang 'm los over je schouders. What else?

/en/stories/antraciet-basics-by-studio-anneloes.html/image2.jpeg

Take the lead
Antraciet is office-proof. Zeker als je kiest voor business items zoals de Poppy blouse, Clean blazer en de Franka 3.0 trousers. Voor de afwisseling kun je onder jouw power suit ook een andere kleur dragen of een print waarin antraciet terug komt. Daarvoor moet je nog heel even geduld hebben tot collectie #14. Die lanceren we op 1 december en we kunnen alvast verklappen dat er heel veel items aankomen waarmee je de antraciet basics kunt mixen en matchen. 

 

Effortless chic
Stijlvol de deur uit wandelen zonder veel moeite? Dat doe je in de Angelique jumpsuit. Niet voor niets is dit een van onze populairste items. Het pak is altijd classy en je kunt er met styling je eigen twist aan geven. Met sneakers ben je lekker casual en met een enkellaarsje kom je goed voor de dag op een zakelijke borrel. 

 

Tip: wil je de jumpsuit-look met wijde pijpen? Dan kun je de Poppy blouse combineren met de Flair bonded trousers. Je hebt dan even goed de effortless chique look te pakken met het bijkomende voordeel dat je beide items ook los van elkaar kunt dragen. Dezelfde truc kun je toepassen met een aangesloten broek, zoals de Startup trousers.


SHOP BASICS

 

 

 

 

fashiontrendcollectionin the spotlighttravelbehind the sceneshotspotmediacareteamcustomer servicetipspowervrouwenduurzaamheid

Misschien vind je dit ook interessant

tips
3x zo kom je altijd goed voor ...
Je leest het! Dit is jouw gids om er elke dag uit te zien als de stylish vrouw die je bent.
Lees artikel
collection
Dress up, dress down
Warm en comfy indoors of trek je alles uit de kast voor een kerstdiner met loved ones? Alles over de nieuwe collectie lees je hier!
Lees artikel
tips
Buy less. Choose well. Make it...
Waarom wij niet meedoen aan Black Friday, lees je hier.
Lees artikel