menu

Klantenservice

Last Chance To Buy

 • Wat houdt de last chance to buy pagina in?
  Op de Last chance to buy pagina worden de allerlaatste items uit oudere collecties getoond. In het kader van duurzaamheid willen we geen overstock en hopen we dus dat al onze items een fijn thuis krijgen. Daarom bieden we de last pieces aan met een vaste korting van 30%. Oftewel: Studio Anneloes items met premium kwaliteit en comfort fit tegen een fijne prijs. Scoor hier jouw pareltjes!
 • Wat voor items komen er in de last chance to buy?
  De allerlaatste items uit oudere collecties worden op de Last chance to buy pagina getoond. Dit betreft overgebleven voorraad, dus er zullen geen samples op deze pagina verschijnen. Helaas kan het voorkomen dat het item er niet meer in jouw maat is. Het gaat meestal om enkele stuks, dus op is echt op!
 • Wanneer komen er nieuwe artikelen op de last chance to buy pagina?
  Er is geen vast moment waarop er nieuwe items aan deze categorie toegevoegd worden. We gunnen iedereen een gelijke kans om Studio Anneloes items te scoren tegen een extra fijne prijs. Daarom gaan we niet communiceren wanneer de pagina aangevuld wordt. Deste leuker als je net dat item van je dromen tegenkomt in jouw maat. Geluksmomentje!
 • Mogen last chance to buy artikelen retour?
  Zeker! Voor het retourneren gelden dezelfde regels als normaal.