Wij presenteren: stoere en stijlvolle sneakers

Geplaatst door Amber 22-02-2023

Wij presenteren: stoere en stijlvolle sneakers

Primeur: hier is de allereerste schoenenlijn van Studio Anneloes. Comfort, kwaliteit en design komen samen in deze sneakers, waardoor je ze de hele dag wilt dragen. Ontdek nu de Studio Anneloes sneakers.

Stijlvolle Sneakers

De sneakers zijn sportief en chic vanwege het lijnenspel aan de zijkant. Ze hebben de typische eigenschappen van Studio Anneloes: tijdloos, vrouwelijk en makkelijk te combineren. Het zijn chunky schoenen met een dikke zool en zijn dus stoer en comfortabel. Je moet er tenslotte de hele dag goed op kunnen lopen. In de tong en op de hak is het Studio Anneloes logo gegraveerd.

“De sneakers komen in twee kleurencombinaties die matchen met de kleding uit onze basiscollectie. Je kunt ze dus gemakkelijk combineren”

We hebben twee kleurstellingen die matchen met onze basiscollectie, zodat de Studio Anneloes Methode toegepast kan worden. Lees onze blog over de Studio Anneloes Methode en ontdek hoe je eindeloos combinaties kunt maken. In beide designs is een metallic touch verwerkt. Dat maakt de sneakers perfect een feestje én voor de werkvloer.

Donkerblauw met goud

Met de donkerblauwe hak en de beige, witte en goudkleurige kleurstelling heeft deze schoen een warme uitstraling. Deze sneakers kunnen gecombineerd worden met de dark blue basics, maar ook met dark sahara en kit. De verfijning is doorgevoerd tot in de kleinste details, zoals de goudkleurige accenten in de veters.

Zwart met zilver

Deze schoen heeft een zwarte hak en de rest van het kleurenpalet is wit, zilver, metallic-antraciet en lichtgrijs. Heel makkelijk te combineren met onze travelstof basics in de kleuren black, kit en antraciet, maar ook met andere materialen, zoals denim. Speels detail: de veters zijn zwart-wit gestreept. Een tijdloos streepje past overal bij en het geeft de schoen nét dat beetje extra dimensie.

Materiaal

De schoenen zijn gemaakt van een mix van materialen. De buitenkant van de schoen bestaat uit een ledermix afkomstig van verantwoorde leveranciers, polyester mesh en suede. In het mesh gedeelte zit een subtiele bijenkorf-structuur voor wat meer body. Het voetbed van leder is bedekt met een kussen en is dus super comfortabel. Daarom zijn het schoenen waar je de hele dag op kunt lopen.

“Het voetbed van leder is bedekt met een kussen en is dus super comfortabel. Daarom zijn het schoenen waar je de hele dag op kunt lopen.”

Productie & sustainability

Bij Studio Anneloes staat de aandacht voor duurzaam ondernemen voorop, van het design tot de verkoop aan de klant. De schoenendoos is gemaakt van 100% recycled papier. Niet het mooist, maar wel milieubewust. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en de productie vindt dichtbij huis plaats. De schoenenlijn is ontwikkeld in samenwerking met Bullboxer (Unlimited Footwear Group), een bedrijf waarbij duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op deze manier streeft Studio Anneloes naar het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.