Wil je hebben: stoere en stijlvolle sneakers

Gepubliceerd op 22-02-2023

Wil je hebben: stoere en stijlvolle sneakers

Comfort, kwaliteit en design komen samen in onze sneakers, waardoor je ze de hele dag wilt dragen. Ontdek nu de Studio Anneloes sneakers.

Stijlvolle Sneakers

De sneakers zijn sportief en chic vanwege het lijnenspel aan de zijkant. Ze hebben de typische eigenschappen van Studio Anneloes: tijdloos, vrouwelijk en makkelijk te combineren. Deze chunky schoenen hebben een dikke zool en zijn dus stoer en comfortabel. Je moet er tenslotte de hele dag goed op kunnen lopen. 

“De sneakers komen in kleurencombinaties die matchen met de kleding uit onze Essentials collectie. Je kunt ze dus gemakkelijk combineren”

We hebben verschillende sneakers die matchen met onze Essentials collectie en Investment Pieces collectie of andere fashion collecties, zodat de Studio Anneloes Methode toegepast kan worden. Lees onze blog over de Studio Anneloes Methode en ontdek hoe je eindeloos combinaties kunt maken. Elk design heeft een sierlijke metallic of teddystof details. Dat maakt de sneakers perfect voor verschillende gelegenheden. 

Materiaal

De schoenen zijn gemaakt van een mix van materialen. De buitenkant van de schoen bestaat uit een ledermix afkomstig van verantwoorde leveranciers, polyester mesh, suede en teddy. In het mesh gedeelte zit een subtiele bijenkorf-structuur voor wat meer body. Het voetbed van leder is bedekt met een kussen en is dus super comfortabel. Daarom zijn het schoenen waar je de hele dag op kunt lopen. 

“Het voetbed van leder is bedekt met een kussen en is dus super comfortabel. Daarom zijn het schoenen waar je de hele dag op kunt lopen.”

Productie & sustainability

Bij Studio Anneloes staat de aandacht voor duurzaam ondernemen voorop, van het design tot de verkoop aan de klant. De schoenendoos is gemaakt van 100% recycled papier. Niet het mooist, maar wel milieubewust. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en de productie vindt dichtbij huis plaats. De schoenenlijn is ontwikkeld in samenwerking met Bullboxer (Unlimited Footwear Group), een bedrijf waarbij duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Op deze manier streeft Studio Anneloes naar het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.