Verrassende kleurencombinaties die je overal gaat zien

Gepubliceerd op 02-11-2022

Verrassende kleurencombinaties die je overal gaat zien

Wie zei dat paars en roze niet samengaan? Dit seizoen zien we veel verrassende kleurencombinaties. Colour blocking is terug en wij weten hoe je een mooie, verrassende look samenstelt. Lees verder en laat je inspireren.

Lila + Roze

Waar velen vroeger een error kregen van de kleurencombinatie paars en roze, is er nu een grote verandering gaande. Dit seizoen worden deze kleuren regelmatig samen gespot. Juist doordat niet veel mensen het aandurven, kun je een statement maken met deze mix. Sommigen moeten er vast even aan wennen, maar je zult ook geroemd worden om je lef. Door een print te kiezen waar roze en paars in zitten, kun je gemakkelijk deze kleurencombi in je garderobe brengen. 

Paars + intens blauw

Blauw straalt rust en sophistication uit, paars creativiteit en energie. Samen vormen ze een briljante mix. Perfect voor een colour blocking outfit met effen items. Nog verrassender: in de Little Escapes collectie komen deze tinten samen met oranje. Durf jij deze knalkleuren te combineren? 

Helder blauw + roze

Wie durft? Helder blauw en roze zijn twee trendkleuren die verrassend genoeg heel goed bij elkaar passen. Wanneer ze samenkomen in één print, is het effect bijna magisch. Een gilet kan jouw verbinder zijn, oftewel: het item dat de kleuren samenbrengt. In het gilet dat je hiernaast ziet, zitten onder andere blauw en roze. Je maakt de outfit compleet met gekleurde items die bij de print passen.