Verrassende kleurencombinaties die je overal gaat zien

Geplaatst door Amber 02-11-2022

Verrassende kleurencombinaties die je overal gaat zien

Wie zei dat paars en roze niet samengaan? Dit seizoen zien we veel verrassende kleurencombinaties. Colour blocking is terug en wij weten hoe je een mooie, verrassende look samenstelt. Lees verder en laat je inspireren.

Paars + Roze

Waar velen vroeger een error kregen van de kleurencombinatie paars en roze, is er nu een grote verandering gaande. Dit seizoen worden deze kleuren regelmatig samen gespot. Juist doordat niet veel mensen het aandurven, kun je een statement maken met deze mix. Sommigen moeten er vast even aan wennen, maar je zult ook geroemd worden om je lef. In de Country Chic collectie hebben we prints en uni’s in roze en paars. Door een print te kiezen waar beide tinten in zitten, kun je gemakkelijk deze kleurencombi in je garderobe brengen. Zelf effen items combineren is iets moeilijker, maar het valt best wel mee. Je hoeft alleen maar even te spieken op de Shop de look pagina van onze Country Chic collectie. 

Lila + intens blauw

Het lichte en zachte van lila en het rustige en stoere van blauw. Deze tinten halen het beste in elkaar naar boven. Kies voor een print uit onze Leading Lady collectie waarin deze kleuren samenkomen of ga juist voor effen items. Een pak in de kleur cool lila met een top in de kleur nightblue eronder is beeldschoon.

Helder blauw + roze

Wie durft? Helder blauw en roze zijn twee trendkleuren die verrassend genoeg heel goed bij elkaar passen. Wanneer ze samenkomen in één print, is het effect bijna magisch. Combineer een statement broek in deze twee tinten met een mooie witte blouse of ga voor een top in de unieke kleurencombinatie met een mooie jeans. In The Elegant Issue laten we zien hoe je deze kleuren moeiteloos met elkaar combineert. Bekijk de Shop de look pagina en vind de colour blocking outfit van jouw dromen.