Up Close and Personal met Bo Wilkes

Gepubliceerd op 14-12-2022

Up Close and Personal met Bo Wilkes

Met trots presenteren we de Up Close And Personal collectie in samenwerking met Bo Wilkes. Bo is a ‘woman to watch’ die de touwtjes in handen heeft en wel even vertelt hoe ze het hebben wil. Zo ook bij het ontwerpen van de collectie. Lees hier het verhaal achter de kleurrijke Studio Anneloes x Bo Wilkes collectie.

Wat kan er veel gebeuren in een jaar, he? Ik heb weer intens genoten van de chaos, gezelligheid en quality time met mijn familie en vrienden. De bijzondere reis met de meiden door Italië, de vele bezoekjes aan mijn ouders, het (tweede) aanzoek van mijn grote liefde en elke seconde met ons gezinnetje.

Ook op het gebied van fashion was 2022 een onvergetelijk jaar, met deze kleurrijke collab als kers op de taart. Alles wat er om ons heen gebeurt, vraagt om positiviteit en daar draait deze collectie om. Roze is mijn happy colour, groen staat voor groei en blauw zorgt voor zelfvertrouwen. Van deze kleuren krijg je vanzelf een glimlach op je gezicht.
Positiviteit en comfort, daar draait deze collectie voor mij om. Het komt goed uit dat opvallende tinten trending zijn, want die matchen goed met mijn energie. Ik hou van een binnenkomer. Een kleur, print of silhouet zijn waarmee ik gelijk indruk maak als ik een ruimte in loop. Zolang het classy is, ben ik ervoor in.

Bij het ontwerpen van de Up Close and Personal collectie hebben we gekeken naar het totaalplaatje én naar de details. Een gouden knoop, een plooi of een roesje voorziet je outfit van dat extra beetje glam. Ik hou van pakken en blouses, omdat ik me daar sterk en zelfverzekerd in voel. Die komen dus veelvuldig terug in de collectie. Ontdek de nieuwe items en hopelijk vind je de outfit waarin jij je net zo empowered voelt.

Liefs,
Bo