Studio Anneloes x Renate Gerschtanowitz

Gepubliceerd op 21-06-2022

Studio Anneloes x Renate Gerschtanowitz

Met trots presenteren wij onze nieuwe capsule collectie in samenwerking met niemand minder dan Renate Gerschtanowitz! Deze prachtige vrouw straalt een en al power uit en dat komt onder andere door haar classy kledingstijl. Ze is stoer en sophisticated en haar kleding moet comfortabel zijn. Deze collectie is een ensemble van tijdloze items met een eigentijdse knipoog. 

Update: deze collectie is helaas verlopen. Bekijk onze nieuwste items.

Hoe zou je jouw stijl omschrijven?

“Ik hou van een clean look met neutrale tinten. Vrouwelijk en stijlvol. Kleding moet voor mij comfortabel en tijdloos zijn. De travelstof van Studio Anneloes is dus precies wat ik nodig heb. Het zit lekker en heeft een mooie uitstraling. De collectie bestaat uit items die ik iedere dag zelf zou dragen.”

Waarom Studio Anneloes?

“Een eigen kledinglijn ontwerpen is iets wat ik altijd al heb willen doen, maar het moet natuurlijk wel matchen. Wat ik vooral zo leuk vind aan Studio Anneloes, is dat het een Nederlands merk is en dat het bestemd is voor vrouwen die midden in het leven staan. Vrouwen zoals ik die een gezin hebben en een baan waarin ze heel veel ambitie hebben.

"Je kunt de items gemakkelijk mixen en matchen, alles past bij elkaar"

Het is een collectie die je de hele dag door kunt dragen. Of je nou met je kinderen op stap bent of dat je uiteten gaat met je man of voor een feestje of gewoon een belangrijke vergadering. We hebben het allemaal ontzettend druk en we willen alles tegelijk doen. Je moet gewoon iets uit die kast kunnen trekken en denken: hey, multifunctioneel. Ik kan er overal mee naartoe. Daar hou ik van!”

Hoe ziet de collectie eruit?

“Zwart is echt mijn lievelingskleur als het gaat om kleding en dat zie je duidelijk terug in de collectie. Wat mij betreft kun je deze kleur het hele jaar door dragen. We hebben met twee tinten gewerkt: black en powder. Stoer versus zacht en donker versus licht. Deze tinten komen samen in de spot print, een minimalistisch dessin dat je moeiteloos kunt combineren. Daarnaast hebben we een heerlijke, grijze sweater ontworpen voor casual momenten.”

Waar moest deze collectie voor jou aan voldoen?

“Ik wilde vooral een collectie die je zo in je koffer gooit als je op vakantie gaat. Je kunt de items gemakkelijk mixen en matchen, alles past bij elkaar. De jumpsuit is een van mijn favorieten. Leuk als je op stap gaat, maar ook als je gaat lunchen. Als ik dit aan heb, voelt het als een soort joggingpak qua comfort. Ik ben met deze capsule collectie helemaal klaar, dus ik hoef niet meer na te denken wat ik aantrek deze zomer.”