Is bruin het nieuwe zwart?

Gepubliceerd op 17-08-2022

Is bruin het nieuwe zwart?

We kunnen (en willen) er niet meer omheen: trendkleur bruin. Net als zwart is dit echt een tint waar je jouw outfit omheen kunt bouwen. Je kunt er eindeloos mee combineren en het is simpelweg super stijlvol. Kijk en lees verder voor meer inspiratie.

De trends veranderen sneller dan ons lief is, maar er zijn ook stabiele factoren. Bijvoorbeeld dat zwart altijd een goede basis voor je outfit is. Bruin heeft dezelfde eigenschap en we zien dat deze kleur langzaam maar zeker terrein wint in het modebeeld. Veel stijliconen maken een switch en wij moeten toegeven dat het erg aanstekelijk werkt. Verdwijnen onze zwarte essentials nu naar de achtergrond in onze garderobe? Wat ons betreft hoeft het geen strijd te worden tussen deze twee klassieke kleuren en kunnen ze prima naast elkaar bestaan.

all about brown

Meng rood, geel en blauw en je krijgt een bruintint. De kleur is heel ‘gewoon’ en staat het voor de een hele solide basis en lifestyle. Maar daarnaast heeft het ook een uitdagende kant. Het staat namelijk ook voor jezelf onderscheiden van de massa om helemaal jezelf te zijn. Wij kunnen ons helemaal vinden in deze mix. Betrouwbaar en steady, maar toch uniek! Bruin is een kleur van eenvoud en bescheidenheid. Het is een aardse tint die in een outfit heel chic overkomt. Perfect voor de empowered vrouw die laat zien dat ze alles onder controle heeft. Wat ons betreft is bruin perfect voor een sollicitatiegesprek. Je outfit voldoet dan volledig aan de laatste trends én je kleding straalt ook nog eens betrouwbaarheid uit. You got this!.

charming chestnut

De ideale bruintint is wat ons betreft warm en krachtig, enter: chestnut! Deze kleur speelt een belangrijke rol in onze In the Spotlight collectie en daarin kun je gelijk terugzien dat je ‘m eindeloos kunt combineren. Met pasteltinten, met wit en met fellere kleuren, zoals blauw. Net als zwart kan bruin met allerlei tinten gemixt en gematcht worden. Met name met lichte tinten en earthy tones (dark sahara) vinden wij het erg mooi, maar in een ton-sur-ton look doet bruin het ook erg goed. In de collectie zitten meerdere prints met chestnut, zodat je alvast een beetje geholpen bent in het vinden van mooie combinaties.

Ons advies: duik je kast in en probeer je in te beelden welke items allemaal mooi passen bij bruin. Het zullen er vast meer zijn dan je in de eerste instantie dacht. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om aan de slag te gaan met bruintinten.