Extra warm & zacht: Kathy brushed trousers

Gepubliceerd op 14-01-2023

Extra warm & zacht: Kathy brushed trousers

We hebben een nieuwe stofkwaliteit en de koukleumen op ons hoofdkantoor zijn fan. Denk je eens in: een broek van travelstof, maar dan met een fleece binnenkant. Klinkt perfect toch? Dus heb je ’t altijd koud of ga je op wintersport? Lees dan vooral verder.

Fleece effect

Aan de binnenkant is de travelstof ‘gebrusht’. De stof bestaat uit talloze, kleine lusjes die geborsteld zijn met microstaal. Zo ontstaat het zachte, bijna donzige materiaal dat veel weg heeft van fleece. Doordat de stof brushed is, wordt het oppervlak van de stof dichter en dat werkt isolerend. De Kathy brushed trousers is dus heerlijk warm. Daarnaast heeft het de eigenschappen die je kent van travelstof: stretch, sneldrogend en kreukvrij.

Een broek van travelstof, maar dan met een fleece binnenkant. Klinkt perfect toch?

Stijlvolle & warme pantalon

De Kathy trousers heeft zichzelf inmiddels bewezen als stijlvolle broek. Deze pantalon herken je aan de comfortabele tailleband en de siernaden aan de voorkant. Deze wintereditie is perfect voor vrouwen die het altijd koud hebben. De broek ziet er precies zo uit als de originele Kathy trousers uit onze basiscollectie, maar zit nóg fijner.

‘De skibroek’

Toen het Styling Team plannen maakte om een broek van brushed travelstof te maken, was ‘de skibroek’ de werktitel. Het begon als een inside joke op ons hoofdkantoor, maar als we eerlijk zijn is dit item toch echt een must voor vrouwelijke wintersporters. Hiermee kom je goed voor de dag tijdens het après-skiën of tijdens het loungen in het hotel.