Collectie story: The Elegant Issue

Geplaatst door Amber 16-11-2022

Collectie story: The Elegant Issue

Een elegante vrouw heeft geen introductie nodig. Wanneer ze een ruimte in loopt, weet je dat ze er is. Vanwege haar houding én haar verfijnde stijl. Ontdek nu ons nieuwste thema: The Elegant Issue.

Charme en schoonheid is wat je ziet, maar elegantie komt van binnenuit. Het is een attitude die voortkomt uit zelfkennis en vertrouwen. Je outfit kan jou een empowered en elegant gevoel geven. En als je het voelt, straal je het uit. Een goede pasvorm en mooie materialen zijn essentieel. Met deze ingrediënten zie je er gegarandeerd uit om door een ringetje te halen.

CASUAL & GLAM

The Elegant Issue heeft alle elementen om jou te laten stralen. Diepgroen speelt de hoofdrol en je zult zien dat deze tint eindeloos gecombineerd kan worden. Onder andere met night blue en met magenta. Deze tinten hebben we al eerder in onze collecties gehad, waardoor je ze dus gemakkelijk kunt mixen en matchen.  

 

De items zijn feestelijk en kunnen ook casual gecombineerd worden met een warme trui. Er komen heel veel gebreide items in de collectie terug die jou warm gaan houden deze winter. Meer inspiratie vind je in onze knitwear trendblog. We sluiten de collectie, net als het jaar feestelijk af. Wat je kunt verwachten? Een elegante panterprint, glamour, gebreide accessoires en tijdloze, zwarte items die je écht altijd en overal aan kunt.