Collectie story: Little Escapes

Geplaatst door Amber 01-02-2023

Collectie story: Little Escapes

Ga er even tussenuit, kom los van de drukte en geniet! In de nieuwe collectie vind je de fijnste outfits voor een heerlijke getaway. Met eyecatchers in paars, blauw en oranje heb je het gevoel dat je lekker op vakantie bent, ook al kies je voor een 'Little Escape' dichtbij huis. Ontdek de nieuwe collectie en shop jouw favorieten.

Voor deze collectie hebben we onze inspiratie gehaald uit ‘Little Escapes’, een boekje met kleine (lees: makkelijke) ontsnappingen. Het omschrijft de mooiste, fijnste en meest bijzondere plekjes om naartoe te gaan in de nabije omgeving. Soms heb je een kleine break nodig. Ontsnappen aan de dagelijkse sleur, een stressvolle baan of simpelweg aan de realiteit. Het maakt niet uit waar je heen gaat, als je maar even weg bent van thuis, alle bijbehorende drukte vergeet en geniet. Het is wetenschappelijk bewezen dat je hersenen het nodig hebben om af en toe te ontspannen. Even ergens anders op focussen of juist helemaal nergens op. Gewoon even ‘zijn’.

“Let’s find some beautiful place to escape and enjoy” - Anneloes

Waan je op reis met de uitbundige, idyllische en speelse prints en kleuren uit deze collectie. En als we het over reizen hebben, is onze Travel Quality natuurlijk je beste travel companion. Onze travelstof heeft precies de eigenschappen die je zoekt: stretchy, stijlvol en kreukvrij. Meer weten? Lees het op onze travelstof pagina.

Positief met purple

De eerste drop staat in het teken van de diepe kleur purple. Paars heeft een stimulerende werking op het zenuwstelsel en helpt bij het vinden van evenwicht en inspiratie. De perfecte kleur voor een Little Escape dus. Laat je verleiden door kleurrijke en sierlijke bloemenprints van deze drop.

Wegdromen met blue

Terwijl je wegdroomt en je buiten naar de blauwe lucht staart zie je de kleur shirt blue van de tweede drop. Creëer een stijlvolle ton-sur-ton look met de blauwe items in verschillende materialen of een colour blocking statement met purple, wat ook in deze drop terugkomt.

Hét Studio Anneloes shirt

Drop drie neemt je mee naar warme oorden. De warme tinten oranje en dark sahara stillen je verlangen naar hogere temperaturen en geven je alvast een zomerse gloed. Het oranje pak is een echte eyecatcher in combinatie met ons enige echte Studio Anneloes T-shirt met handgetekende opdruk.