Collectie story: Leading Lady

Geplaatst door Amber 19-10-2022

Collectie story: Leading Lady

Lea-ding La-dy (de; v; meervoud: leading ladies) 1: een empowered vrouw die de leiding durft te nemen. Ze heeft een sterke mening en weet precies wat ze nodig heeft. 2: de naam van onze nieuwste collectie.

Niets is zo inspirerend als een Leading Lady, een zelfverzekerde vrouw die niet bang is om de touwtjes in handen te nemen. Die doorslaggevende keuzes kan maken en om kan gaan met tegenslagen. Vol passie doet ze haar ding, of ze nu carrièrevrouw of stay-at-home mom is. Wij geloven dat iedere vrouw ambitie heeft, of ze zich nu richt op haar carrière, social life, opleiding of kids. We willen dat vrouwen zich sterk en zelfverzekerd voelen, zodat ze hun ambities waar kunnen maken. 

Leading ladies hebben positieve energie, klasse en zelfvertrouwen en dat werkt aanstekelijk op de mensen om haar heen. Bij het ontwerpen van een nieuwe collectie denken wij altijd aan deze woman to watch, zo ook met deze Leading Lady collectie. Anneloes: “Ik wil dat vrouwen die onze kleding dragen in de spiegel kijken en denken: wauw, ik kan de wereld aan! Mijn grootste doel is vrouwen zich goed te laten voelen zodat ze in hun kracht gaan staan, want in iedere vrouw schuilt een super woman.”