Essentials: dit zijn de aanpassingen en de nieuwe items

Gepubliceerd op 23-08-2023

Essentials: dit zijn de aanpassingen en de nieuwe items

Basics zijn essentieel in elke garderobe. Daarom heten onze ‘Basics’ voortaan ‘Essentials’. Deze collectie met tijdloze items is het hele jaar door op voorraad. Benieuwd wat er veranderd is? Je leest het in deze blog.

We hebben de collectie uitgebreid met non-travel items. Verder hebben we aanpassingen aan bestaande modellen gedaan om de pasvorm en/of stof nog mooier te maken. De Essentials gaan hand in hand met onze fashion collecties. De basiskleuren black, dark blue, white en kit komen terug in de fashion items, zodat je ze eindeloos kunt combineren. 

 

Twijfel je over de maat? Bekijk dan de maatadvies pagina en ontdek welke maat het beste bij jou pas.

Renewed: Roller shirt

Het Roller shirt is een getailleerd T-shirt van Medium Travel Quality. De bies langs de halslijn is iets smaller gemaakt, waardoor de V-hals een extra verfijnde en vrouwelijke uitstraling heeft gekregen. Deze top valt lang genoeg om zowel in als over een broek of rok te dragen.

Renewed: Travel Tee

De Travel tee heeft een ronde hals en het iets langere mouwtje voor een sportieve look. Dit aangesloten shirt is gemaakt in Heavy Travel stof en daardoor kreukvrij. De pasvorm van dit model heeft een update gekregen. De hals is iets wijder gemaakt voor meer comfort, maar het shirt heeft nog steeds een aangesloten pasvorm.

Renewed: Bright blazer

De Bright bonded blazer in Bonded travelstof heeft schoudervullingen gekregen en is iets korter gemaakt. Deze korte, getailleerde blazer kunnen mooi op high waist broeken of over een jurkje gedragen worden.

Renewed: Downstairs trousers

De Downstairs bonded trousers heeft een tijdloze look, feel en fit. Deze broek in de dikkere kwaliteit travelstof heeft vanaf nu imitatie paspelzakken aan de achterkant in plaats van klepzakken. De tailleband met drawstring is iets smaller gemaakt, maar heeft nog steeds dezelfde comfortabele midrise waist.

New: Nova top

De Nova top lanceerden we in de Seasonal Essentials (voorheen Seasonal Basics) collectie, maar deze top is nu een vaste waarde in onze Essentials collectie en is daardoor het hele jaar beschikbaar. Makkelijk te dragen onder een blouse of blazer.

New: Luna stripe pullover

De Luna stripe pullover is nieuw in de Essentials collectie. Deze comfortabele, trui met tijdloze streep is gemaakt van travel knit en heeft een aangesloten/regular fit en een mooie ronde hals.

New: Evi Blouse

De Evi blouse is gemaakt van soepelvallende, Light travelstof. De lengte van de blouse is geschikt om over een broek of rok te dragen. De lange mouwen kunnen opgerold en vastgezet worden met de mouwophalen.

New: Angel jumpsuit

De Angel longsleeve jumpsuit is een echte Essential. De body met lange mouwen heeft een aangesloten, getailleerde fit en het pak heeft rechte broekspijpen. De jumpsuit wordt geleverd met een knoopceintuur.

 

Eerder verscheen deze jumpsuit zonder mouwen ook in onze Seasonal Essentials (voorheen Summer Basics) collectie.

New: Simplicity dress

De Simplicity longsleeve dress is op en top vrouwelijk. Deze elegante jurk met driekwartmouwen is getailleerd en creëert een mooi silhouet door de coupe- en figuurnaden. De jurk valt net boven de knie.

 

Eerder verscheen deze jurk zonder mouwen ook in onze Seasonal Essentials (voorheen Summer Basics) collectie.

New: Lexie trousers

De Lexie bonded trousers heeft een minimalistisch en tijdloos design. Deze broek met wide leg heeft een comfortabele elastische tailleband en hoge zomen. Misschien heb jij al een Lexie trousers in je garderobe, want dit broekmodel is al eerder verschenen in onze fashion collecties.

New: Benji jeans

De Benji slim fit denim trousers is de tijdloze jeans met een aangesloten fit. De 5-pocket jeans heeft een ritsluiting met een knoop. Door de stofsamenstelling met elastaan is deze stretch jeans ontzettend comfortabel.

New: Belle jeans

De Belle Flair denim trousers heeft een aangesloten fit bij de bovenbenen en loopt onder de knie wijd uit. Door de stofsamenstelling met elastaan is deze flared stretch jeans ontzettend comfortabel. De Belle heeft een 5-pocket zakverwerking.