Anneloes van der Heijden

 

Toen ik 1 mei 2006 de deuren opende van mijn toen tijdelijke showroom, kon ik me niet indenken, waar we nu met Studio Anneloes zijn beland. Het was ook niet mijn opzet. Studio Anneloes is geboren uit de behoefte van mijn klanten, om bij te kunnen kopen/sturen in het seizoen. En ook wilde ik de vrijheid hebben vaker bij mijn gezin te kunnen zijn. Nu 10 jaar later, kan ik me geen leven zonder Studio Anneloes meer indenken. We zijn gegroeid naar een team met 11 personen. Onze kwaliteits-standaard wordt alsmaar hoger, de lat wordt ook alsmaar hoger gelegd. Door onszelf, onze klanten en door onze consument. Dat maakt het iedere dag weer boeiend en uitdagend. Als moeder sta ik zeker niet iedere middag op het schoolplein, maar mijn kinderen zien wel een moeder die met passie en inzet doet wat ze leuk vindt. Op naar de volgende 10 jaar!

Jan-Willem van Loon

In mei 2006 is Anneloes alleen begonnen. Ik ben er pas in 2009 full-time bijgekomen. Na mijn studie op de HTS Confectie” Mr.Koetsier” ben ik altijd werkzaam geweest in de confectie en stoffenhandel. Het leuke aan Studio Anneloes is dat we echt alles zelf doen, van ontwerp, stoffen selecteren en inkopen, patronen maken, productie tot uiteindelijk het logistiek en commercieel traject van verkoop en uitleveren. Omdat we elke week nieuwe mode items uit voorraad willen bieden betekent dat we altijd heel snel moeten handelen en bijsturen. Dat maakt het werken bij Studio Anneloes erg dynamisch, spannend en gevarieerd; never a dull moment! Ik doe dit dan ook met veel plezier, samen met Anneloes en ons team, waar ik heel trots op ben. We doen het allemaal samen.

In mijn vrije tijd ga ik graag met familie en vrienden lekker door de Amsterdamse grachten varen met ons bootje. Ik ben een echte foodie, ik hou van mooie , eerlijke producten waar ik lekkere gerechten mee kan maken. Mooi wijntje erbij zoeken en dan samen met mijn gezin en vrienden ervan genieten. Verder ben ik gek van de bergen. Elk seizoen heeft daar  wel zo z’n charmes en de natuur is telkens compleet anders. Het fijnste vind ik skiën met onze kinderen, Lucas en Annabel.

Danielle Sterk

Binnen Studio Anneloes voel ik me net zo thuis als in mijn eigen gezin ! Het met “elkaar” runnen van het bedrijf, de no-nonsens mentaliteit van Studio Anneloes , is hetgeen mij zo aanspreekt.

Ik ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen achter de schermen, waarbij administratie, productie voorbereiding en opvolging en collectie samenstelling tot mijn dagelijkse werkzaamheden horen.

Ik heb een soort Controler functie.

Trouw, rationeel, gestructureerd en standvastig, zijn de eigenschappen die 100 % bij mij passen. Ook mede hierdoor de stabiele factor binnen het Studio Anneloes Team.

Ruth Roest-Zwaag

Sinds maart 2012 werk ik met veel plezier en passie bij Studio Anneloes. Binnen het Studio Anneloes team ben ik samen met de meiden van de showroom verantwoordelijk voor de verkoop in het zuiden van Nederland. Deels ben ik op de showroom maar het meest ben ik op pad naar de klanten toe.

Van jongs af aan was ik gefascineerd door de modewereld. Mijn eerste baantje was dan ook in een modewinkel in Haarlem als verkoophulp. Sinds dat prille begin heb ik retail en wholesale ervaring opgedaan bij diverse merken. Ik zeg wel eens : “ik heb aan beide kanten van de tafel gezeten “. Deze ervaring kan ik nu goed gebruiken bij het adviseren van onze detaillisten. Door je in te leven in de behoeften van de detaillist  en wat er leeft in de markt , kan je er door een intensieve samenwerking samen een succes van maken.

In mijn vrije tijd kom ik graag op het Strand van Zandvoort, waar ik vlakbij woon. Heerlijk uitwaaien met mijn gezin en vrienden.

Laurentia Lucienna

Studio Anneloes voelt als thuiskomen. Met z’n allen zetten we een waanzinnig leuk, en modisch merk neer. Het feit dat de collectie elke week weer vernieuwd, voelt voor mij alsof ik in een snoepjeswinkel werk.

Ik maak deel uit van een team waar we allemaal  anders zijn maar vullen elkaar ook weer aan, en daarom pas ik er ook lekker in. Ik ben de benjamin van het team, de flapuit, de spring in het veld. Daarom ben ik een goede aanvulling binnen het team.

Things i like - Things i love!

Ik ben een spontaan en creatief persoon. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met het ontwikkelen en uitoefenen van mijn passies op het gebied van koken, muziek, fotograferen, tekenen en schrijven. Stedentripjes in binnen en buitenland doe ik ook heel graag. Verder ben ik een heel sociaal mens en begeef ik me graag in gezelschap van mijn familie en vrienden.

Constance Latenstein

Ik ben Constance, ben sinds 1,5 jaar werkzaam bij SA en verantwoordelijk voor de verkoop in het noorden en westen van Nederland.
Mijn uitdaging is om samen met de klant een gebalanceerde collectie samen te stellen gebaseerd op de behoefte uit de regio.
Eerlijk en transparant is belangrijk om samen goeie resultaten neer te kunnen zetten.

Sporten is voor mij een uitlaatklep. Tennis staat op nummer 1. Voor spinning, paardrijden en skieën maak ik ook graag tijd voor vrij.
In het weekend ben ik samen met mijn gezin vaak te vinden op het strand om te genieten………..bubbels&bites horen daarbij.

Enjoy life.
 

Lisette Oord

Jeetje wat gaat een jaar hier snel voorbij. Maart 2015 ben ik bij Studio Anneloes begonnen, maar het voelt al veel langer. Elke dag is het vliegen en springen en ik houd ervan!
De showroom is helemaal mijn thuis geworden tussen de gezellige collega’s. Naast de bezigheden in de showroom doe ik ook samen met Anneloes de styling tijdens fotoshoots.
Naast werk ben ik veel aan het schilderen en fotograferen. Wijntjes drinken met vriendinnen verveelt ook nooit. Stilzitten kan ik niet en daarom pas ik ook zo goed bij Studio Anneloes.
Het tempo binnen het bedrijf ligt heel hoog en daarom is elke dag een uitdaging.

Never a dull moment!

Wichert Sinke

Ik ben Wichert Sinke en sinds september 2015 werkzaam bij Studio Anneloes.
Mijn eerste opdracht was het implementeren van een nieuw computer systeem. 
Fase 1 is volbracht en we gaan nu starten met fase 2 waarmee we de klanten beter van dienst kunnen zijn.
Dit zal vooral bestaan uit een BtoB platform waarbij klantne zelf kunnen inloggen en hun gegevens kunnen inzien en orders kunnen geven.
Naast het IT gedeelte ondersteun ik Anneloes en Jan-Willem met een aantal inkoop en operationele zaken.
Het is erg leuk om binnen Studio Anneloes te werken. De passie van Anneloes en Jan-Willem inspireren om het beste te geven.

Linda Steenman

April 2016 ben ik begonnen bij Studio Anneloes.
Ik ben als vertegenwoordigster verantwoordelijk voor het rayon midden en doe dat met heel veel plezier.
Studio Anneloes is een dynamisch en enerverend bedrijf en met al die leuke collega's voelde ik mij al heel snel thuis.
In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin of vriendinnen. Een paar keer week doe loop ik hard om lekker mijn hoofd leeg te maken zodat ik weer fris en fruitig ben voor de volgende dag!

Omayra telehala

Sinds 1 april 2016 werk ik in de showroom van Studio Anneloes. Voor mij was dit een spannende stap aangezien ik uit de danswereld kom.
Ondanks deze grote verandering, voelde ik me gelijk op mijn plek. Dynamiek, hard werken en teamwork zijn woorden die in mij opkomen als ik aan Studio Anneloes denk.
En dat zijn precies dezelfde keywords die ik ken uit mijn tijd als proffesioneel danseres.
In het weekend geniet ik van mijn dochtertje samen met mijn vriend. Van lekker eten, wandelen en shoppen word ik heel blij!.